VODITELJKA JOVANA JEREMIĆ IZLEPILA CEO GRAD PLAKATIMA: Svi su morali da znaju samo SAMO JEDNO!

Autor:

Zabava

04.09.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić kada je postala đak generacije svima je to stavila do znanja.

 

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

 

Komšije voditeljke Jovane Jeremić iz Ljiga otkrivaju da kada je postala đak generacije svima je to stavila do znanja, a ono što je uradila i danas prepričavaju.

- Jovana je uvek volela da pomaže svojima, dok nije otišla za Beograd. Svi znaju ovde u Ljigu ko je ona i volimo da je gledamo na televiziji. Sada je ne srećemo često, jer je otišla za Beograd i postala zvezda - poručuje meštanin Ljiga.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

 

Ono što je mnogima interesantno je to da je Jovana u srednjoj školi bila đak generacije i kako bi to svima stavila do znanja, ona je po celom gradu izlepila plakate na kojima su se nalazile njene diplome koje je stekla svojim znanjem.

- Kada je u srednjoj školi postala đak generacije, ceo Ljig je to znao. Zajedno sa majkom je osmislila plakat na čijem centralnom delu stoji njena fotografija, a okolo su diplome koje je stekla na raznim takmičenjima. Nekoliko lokacija u centru bilo je prekriveno tim plakatima i svi su morali da znaju da je ona postala đak generacije - kaže čovek iz obližnje prodavnice za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading