GROBARI OVO ČEKAJU JOŠ OD ODLASKA VUJOŠEVIĆA: Obradović bacio navijače u DELIRIJUM! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.09.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik na klupu Partizana Željko Obradović podgrejao je nade Grobara o povratku u evropski vrh, a na internetu se pojavio snimak koji je oduševio pristalice crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Povratnik na klupu Partizana Željko Obradović

Naime, Žoc je poznat kao trener koji od igrača ume da izvuče maksimum, ali i da im ukaže na propuste na pravi način. Upravo to je viđeno tokom meča protiv Cedevita Olimpije, koji je na ubedljiv način pripao "parnom valjku".

Jedan od najboljih aktera susreta bio je bek Uroš Trifunović koji je postigao 15 poena, uz odličan šut sa distance. Ipak, jednom prilikom on je propustio da uputi šut za tri poena, što je zasmetalo Obradoviću koji mu je na grešku ukazao strpljivim i odmerenim tonom, a čime je apostrofirao koliko veruje u Trifinu "ruku".

Kako je to izgledalo možete da pogledate u videu.

Navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju početak nove sezone, a povratak trofejnog stručnjaka, način rada i koncept ekipe, podgrevaju nadu koja u ovolikoj meri kod Grobara nije bila prisutna još od rastanka sa Duškom Vujoševićem. Pred Željkom i ekipom je veliki trud da potencijal pretvore u dela...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading