TIKTOKERU ODUZET AUTO ZBOG NEZAKONITIH TABLICA: Umislio da je u akcionom filmu, pa ih okreće na daljinski, IPAK MOŽE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.09.2021

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati tiktoker se hvalio na društvenim mrežama automobilom marke ''Audi'' koji poseduje, ali i tablicama koje se okreću i menjaju natpise, kao u akcionim filmovima, ipak policija je uspela da ga uhvati i oduzme vozilo.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Tiktokeru oduzet automobil

 

Poznati tiktoker hvalio se po društvenim mrežama automobilom marke ''Audi'' koji poseduje, a ponajviše se hvalio tablicama koje ima. Međutim, danas mu je auto oduzet, prenosi Kurir.

 

 

 

Naime, on se na društvenoj mreži Tik Tok pohvalio manevrom koji se može nazvati džejmbondovski, jer pritiskom dugmeta na manjem daljinskom upravljaču, tablice se okreću i menjaju, što je zakonom zabranjenom.

Na snimku se vidi tablica beogradskih registracija i natpisa ''Pablo'', koja se za trenutak posla okrene u natpis "Ne može". Međutim, policija je nedavno pokrenula akciju kontrole nasilničkih vožnji koje se objavljuju na društvenim mrežama, "Pablo" je jedan od prvih koji je "pao" u akciji, te mu je pokazano da ipak može.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading