NATAŠA BEKVALAC PLAĆA MLADIĆA 600 EVRA: Preporuke joj dala koleginica Emina Jahović!

Autor:

Zabava

02.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac angažovala ličnog trenera koji će da radi s njom individualno i da, po potrebi, dolazi na njenu kućnu adresu jer se odvikava od cigareta

Republika

Foto: e-stock/M.MILIVOJEVIĆ

Nataša Bekvalac spremna je sve da bi se izborila sa porokom

Popularna pevačica Nataša Bekvalac angažovala je ličnog trenera koji će da radi s njom individualno i da, po potrebi, dolazi na njenu kućnu adresu jer se odvikava od cigareta. Novosadska lepotica, koja trenutno prolazi kroz veliku krizu jer je čvrsto rešila da se oslobodi nikotinske ovisnosti, naoružala se jakom voljom, ali i krenula da menja nezdrave navike. Iako godinama važi za jednu od domaćih poznatih ličnosti koje ne uspevaju da se odreknu poroka, Nata se nada da će joj fizička aktivnost i redovni treninzi konačno pomoći u tome.

Zasad je dogovor da stručnog mladića plaća 600 evra mesečno. Na preporuku njene koleginice Emine Jahović stupili su u kontakt jer je to čovek s kojim je pre nekoliko godina radila i ona kada je telo dovela u top-formu. Osim psihičke podrške koju Bekvalčeva ima od psihoterapeuta kog je takođe angažovala u borbi protiv svoje zavisnosti, veoma je važno da, osim duha, jača i telo i fizički iznese sav stres koji joj odricanje od cigareta stvara u celom organizmu.

Emina je Nataši slala i knjigu Alena Kara da lakše prestane da puši

- Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika. Na sreću, ne postoji jača sila od sile ljubavi... Tako da... Lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi i ne volim te više... Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me ovisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom... Vrlo je zavodljivo - priznala je Bekvalčeva nedavno kada je na sva zvona i objavila da je rešila da se suoči s tim što je uništava:

- Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam, ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan peti bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu!

Upravo zbog ovakvih kriza značajna je uloga treninga i mladića koji joj je u svako doba dana na usluzi, spreman da joj bane u kuću da bi odradili kvalitetan set vežbi, koji će joj skrenuti misli i ojačati volju da istraje u stvaranju zdravih navika.

Inače, pored ove preporuke, Emina je Nataši pružila punu podršku i u nameri da se oslobodi svog velikog poroka, te joj je slala knjigu Alena Kara da lakše prestane da puši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilke

02.09.2021 11:58

Blago njemu kad može, ja nebih mogao za te pare. Da je bar somić eeee to je već nešto,naravno za osam termina mesečno. Ostali zahtevi plus, razume se.