PRVI SEPTEMBAR U ŽIVOTIMA ESTRADNJAKA: Pogledajte na koji način su naše poznate dame PREDSTAVILE SVOJU NAJVEĆU SREĆU I PONOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi septembar je jedan od najsrećnijih dana u životu svakog roditelja, pa i poznatih ličnositi, koji su na današnji dan pokazali koliko su ponosni na svoje naslednike!

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, Profimedia, E-Stock

Prvi septembar je dan koji našim poznatim ličnostima donosi osmehe na lica!

 

Prvi septembar je svim roditeljima školaraca jedan od najbitnijih dana u životu, to je momenat kad mnogi počinju svoju veliku avanturu, a oni koji su malo stariji nastavljaju svoj životni put i utabavaju staze svom budućem životu, a i svesni su da su za jednu godinu stariji.

Kao i svim roditeljima, ovaj dan je bitan našim poznatim ličnostima, muzičarima, pevačima, glumicama koji svoje klince i klinceze od današnjeg dana formiraju u "male ljude" te su ponosni na svoj doprinos do tog aspekta njihovog života, pa se brže bolje utrkuju da postave slike svojih mezimaca i pokažu javnosti svoju sreću.

Marija Karan, Sneža Borjan, Ana Štajdohar, Dušica Jakovljević i mnogi drugi su pokazali svoje naslednike prvog dana septembra uz široke osmehe na licu:

 

Republika

Foto: Instagram

Marija Karan se pohvalila svojim prvenčetom Markom Leom, koje dobila sa bivšim suprugom, rediteljem, Džoelom Lubinom, te čestitke od strane pratioca nisu izostale.
Republika

Foto: Instagram

Sneža Borjan i Milan Borjan su ponosni na svog sina!

- Mali sam za predškolsko, mali za prvi razred, ali smo danas krenuli u nultać, prvi razred po Kembridžu! Srećno sine! - emotivna je bila Sneža Borjan

Republika

Foto:  

Dušica Jakovljević ne može da sakrije emocije prema sinu!

Nastavljamo dalje, sedmi razred, a kao juče da si krenuo u prvi! Volim te- ushićena je bila Dušica Jakovljević.

Republika

Foto: Instagram

Ana Štajdohar osmehom na licu pokazuje svetu koliko je ponosna!

 

Ana Štajdoher sa suprugom muzičarem Nemanjom Demonjom ispratila je uškolu ćerkicu Niu.

Naša redakcija od srca svim školarcima sa naše estrade čestita polazak u školu sa željom da nižu uspehe i budu uspešni kao i njihovi roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading