RELJA POPOVIĆ OTKRIO DETALJE O PUCNJAVI: Pevač pokazao ko mu je spasao život, a ove potresne reči će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

29.08.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović progovorio je o detaljima pucnjave, tokom koje je ustreljen, iako do sada nije pričao o nemilom događaju, pevač je pokazao ko mu je spasao život.

 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Relja Popović progovorio o pucnjavi

 

Pevač Relja Popović oglasio se nakon što se danas u medijima pojavila vest da je upucan. Naime, pevač i ponosni otac bio je ustreljen 2008. godine,a o detaljima i razlozima zbog čega je došlo do nemilog događaja nikada nije pričao.

Republika

Foto: Marko Pantić

Relja i Nikolija izašli iz porodilišta

 

Međutim, Relja je imao potrebu da se obrati svim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te je otkrio nekoliko detalja, kao i ko mu je tada spasio život.

Iz nekog razloga danas je na mnogim portalima izašla vest da sam upucan, iako je to bilo skoro pre 14. godina. Ne želim da pričam o tome, želim da kažem samo sledeću stvar. Ljudi nekada loša iskustva sa doktorima, ali kao i u svemu i u medicini ima onih koji su loši, ali naravno ima i onih divnih ljudi. Ovaj predivan čovek, čarobnjak dobre duše je tog 22. 05. 2008. godine spasio moj život i na tome ću mu biti zahvalan dok sam živ… Kada sam izlazio iz bolnice, rekao je: ,,Sine, tebe je Bog spasio, a ja sam te samo operisao” - napisao je Relja na Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Relja Popović pokazao ko mu je spasio život

 

Relja je pored ovog statusa pokazao i koji hirurg mu je spasio život, kada je bespomoćno krvario. Srećom, operacija je uspešno prošla, a Popović je danas ostvaren pevač i otac dve preslatke devojčice koje je dobio u ljubavi sa Nikolijom Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading