Luda žurka u “Lafajetu”: Džan Jaman i čuveni bokser imali NEZABORAVAN PROVOD u Beogradu

Autor:

Zabava

29.08.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati turski glumac i Džan Jaman i čuveni bokser Roj Džons Džunior proveli su nezaboravno veče u Beogradu u poznatom prestoničkom noćnom klubu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Džan Jaman i Roj Džons Džunior u noćnom provodu u Beogradu

 

Popularni turski glumac i  zavodnik Džan Jaman već nekoliko dana boravi u Beogradu, a čim je stigao na društvenim mrežama se pohvalio kako uživa u noćnom provodu. Glumca su na ulicama prestonice prepoznale uglavnom pripadnice lepšeg pola, a on je svakoj izašao u susret, dao autogram i fotografisao se.

Džan nije skidao osmeh sa lica i nije krio da uživa u Beogradu, te je i na svom Instagram profilu podelio svoje impresije sa svojim pratiocima.

- Noći koje se nikada ne završavaju, nekoliko autograma i slika. Ovde je dobra energija. Vi ljudi znate kako da se dobro provedete u Srbiji. Beograd je najbolji.

 

 


 
Sada je još jednom uhvaćen u noćnom provodu u jednom od najprestižnijih mesta u Beogradu, u kabareu ''Lafajet'', a na istom mestu našao se i nekadašnji svetski prvak u boksu Roj Džons Džunior. 

 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Džan Jaman davao je autograme i fotografisao se sa obožavateljkama

 

Kako je ''Lafajet'' jedinstveno mesto u našoj prestonici, gde je zagarantovan dobar provod i doživljaj koji samo ovaj kabare pruža, nije ni čudo što su upravo glumac i bokser izabrali da svoje noći u Beogradu provedu ovde, a da im provod i užitak bude bolji potrudio se i vlasnik ''Lafajet'' kabarea, Aca Bosanac koji je sa njima ludovao do kasnih noćnih sati. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading