LUKAS PROGOVORIO O SINOĆNOJ VERIDBI: Slom živaca sam dobio, SVI ŽIVI SU ME ZVALI POVODOM OVOGA, SVI ĆETE VEĆ SVE SAZNATI KAD BUDE TREBALO!

Autor:

Zabava

29.08.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas se oglasio za naš portal i otkrio da od veridbe njegovog sina Andreja nema ništa.

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas otkrio da nikakva veridba ne postoji!

 

Nakon što je odjeknula kao bomba vest da se Lukasov sin Andrej verio, te da je sinoć u prestoničkom restoranu zaprosio devojku, kontaktirali smo poznatog pevača Acu da potvrdimo informacije. Lukas se vidno raspoložen javio i otkrio da je to samo šala, da nema ništa od toga, a kad i bude da ćemo sve saznati:

Ma ovo nema veze sa mozgom, kakva veridba? Još su mladi, kakva veridba, nema ništa od toga. Oni jesu zajedno već godinu ipo dve, ali za sada nema ništa od toga. Od jutros sam slom živaca dobio, svi živi me zvali povodom ove situacije, ja zovem sina i kažem mu: "Je*o te prsten, što ga stavi", on umro od smeha- pa je dodao-

- Od ovoga ništa nema, svi su sve pogrešno protumačili. Kad bude stvarno, naravno da ćete svi saznati- izjavio je Aca Lukas za portal Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading