TVRDILA JE DA JE HOMOSEKSUALAC: Danijel Alibabić se oženio, a sećate li se njegove prve žene sa kojom se verio u Farmi?

Autor:

Zabava

28.08.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Alibabić oženio se danas, ali mu ovo nije prvi brak. On se nakon četvrte sezone rijalitija ''Farma'' venčao Jovanom Nikolić koju je upoznao upravo u rijalitiju, ali njihova ljubav nije dugo potrajala. Nakon razvoda usledile su uvrede i iznošenje šokantnih detalja, a ona je tvrdila da ju je Danijel fizički zlostavljao i da je zapravo homoseksualac.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić venčali su se odmah posle Farme

 

Pevač Danijel Alibabić bio je učesnik četvrte sezone rijalitija ''farma'' gde je upoznao manekenku Jovanu Nikolić, a svoju rijaliti ljubav krunisali su brakom. Međutim, sreća je bila kratkotrajna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Nikolić iznela je šokantne detalje braka sa Danijelom Alibabićem

 

Naime, nakon samo nekoliko meseci usledila je brakorazvodna parnica o kojoj je javnost brujala. Danijel i Jovana se nisu štedeli, te su javno i putem medija iznosili optužbe na račun jedno drugog, a 2014. godine zvanično su se i razveli.

Manekena je iznela skandalozne optužbe na račun pevača, tvrdila je da ju je tadašnji suprug fizički zlostavljao i kako je tada rekla u emisiji Amidži šou, za tri meseca braka ju je tri puta davio. Ona je u pomenutoj emisiji rekla da je Danijel homoseksualac, tada je iznela i da je u braku sa njim jela samo sendviče jer ništa drugo nisu imali.

Republika

Foto: instagram.com/danijel_alibabic

Danijel Alibabić otpužen je od strane bivše supruge za fizičko nasilje

 

Jovana je tvrdnje da je homoseksualac, potkrepljivala rečima da ju je kao ženu zapostavio, da ju je ignorisao, sa društvom izlazio, a kada bi se vratio kući da joj nije posvećivao pažnju već je provodio vreme na društvenim mrežama, da odnose nisu imali mesecima, te je ona shvatila da mu je ona zapravo bila paravan.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Nikolić optužila Danijela da je homoseksualac

 

Ona je otkrila i da je on nasrtao na nju nekoliko puta, a da je čovek koji se ne libi nasilja nad ženama dokazuje i činjenica da je podržao Adila nakon što je izašlo u javnost da je suprugu maltretirao, te da je upravo noć pre toga i Danijel na nju fizički nasrnuo.

Danijel je neko vreme ćutao na optužbe bivše supruge, a onda se u jednom trenutku oglasio i demantovao sve njene navode, te rekao kako je razlog za Jovanio klevetanje činjenica da nije želeo da je isplati u visini sume novca koju je ona tražila.

Nakon razvoda, Jovana se vratila u rodni Niš, a onda se nakon što se oporavila preselila u Beograd gde je počela da radi u restoranu brze hrane i prodaje pljeskavice. Našla je novog dečka, a Danijel se danas ponovo oženio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading