UREDNIK RTS-A JE SVEDOK BRUTALNOG PREBIJANJA GAGE ANTONIJEVIĆA, ZA REPUBLIKU OTKRIO SVE O INCIDENTU: Bjela je vikao: ZAŠTO ME PROZIVAŠ?!

Autor:

Zabava

23.08.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Kecmanović otkrio je za naš portal šta se dešavalo sinoć u toku tuče!

Republika

Foto: ST/N.Pančić, Tanjug/T. Valič

Oglasio se svedok brutalnog prebijanja Gage Antonijevića!

Dragan Bjelogrlić sinoć je u četiri sata ujutru brutalno pretukao režisera Gagu Antonijevića, a na lice mesta bili su mnogi ljudi iz sveta kulture i glume.

Među njima našao se i Vlada Kecmanović, urednik kulture "RTS-a", koji je ovom prilikom ekskluzivno za naš portal, "Republika.rs" otkrio šta se dešavalo u toku tuče.

- Bjela dok je udarao Gagu vikao je: "Zašto me prozivaš!" Ja sam samo gledao kako da ih razdvojim, i da to prestane. Gaga i ja smo proveli celo veče zajedno, išli iz prostoriju prostoriju, ni je ga pomenuo nijednom. Ne znam šta je razlog da Dragan tako reaguje - rekao nam je Vlada Kecmanović.

Dragan Bjelogrlić je zadržan u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja što je potvrdio Vladimir Stanojević, portparol osnovog javnog tužilaštva u Nišu

On će biti sutra saslušan.

Podsetimo, Bjelogrlić je priveden pod sumnjom da je napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića što možete da vidite na ekskluzivnom snimku do kog je došao portal Republika.rs.

Antonijević je pokušao da se odbrani, ali je Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Čavka

23.08.2021 11:23

Nasilnike u zatvor. Hoćemo da živimo slobodno.

Odgovori 44 1
Митрофан Фустић Морија

23.08.2021 18:37

Осилила се антисрпска банда.

Odgovori 11 1
STEVAN OPACIC

23.08.2021 23:27

Bjela je ustasa zato ga je tukao

Odgovori 11 1
Gomboca

24.08.2021 02:12

Degenerični narkos i akos...Misli da je neka faca, a u stvari ne zna ni da glumi ni da režira. Beda od čoveka! U zatvor s njim.

Odgovori 11 1