EVO KAKO IZGLEDA GAGA ANTONIJEVIĆ NAKON NAPADA: JEZIVA slika reditelja, lice puno MASNICA i PODLIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.08.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Gaga Antonijević sinoć je brutalno pretučen, a napad na njega izvršio je Dragan Bjelogrlić.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Gaga i Bjela i inač nisu u dobrim odnosima!

Poznato je da se Dragan Bjelogrlić i Gaga Antonijević ne slažu baš najbolje, ali eskalacija u vidu fizičkog napada dočekala nas je danas kao grom iz vedra neba.

Naime, kako saznajemo Gaga Antonijević sinoć, oko četiri ujutru, brutalno je pretučen, a krivac je ni manje ni više nego njegov kolega. Kako je nama rekao Anhtonijević, izašao je sa svojim prijateljima, među njima je bila i poznata glumica Katarina Radivojević, sa kojima je sedeo u separeu, kada ga je neko iznenada napao sa leđa. Od siline udarca Gaga je pao sa sofe na kojoj je sedeo, a onda je video Bjelogrlića koji mu je naneo još nekoliko udaraca u glavu.

Foto: blic.rs

Gagu Antonijeviča pretukao je Dragan Bjelogrlić!

Ako pogledate popularnog reditelja na slici iznad, možete videti da napad nije bio nimalo bezazlen, te na licu Antonijevića ima podliva, modrica i otoka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mala plava

23.08.2021 18:35

Ruzna scena koja je obelezila jedan kulturni dogadjaj,Bjelogrlic je nasrtljiv ,to je poznato ali dirati Daru ,on dira srpsku ranu i zrtve ,to je za svaku osudu,Jos prilazi s ledja coveku ,kukavicki

Ivana

23.08.2021 18:37

Gaga Antonijević je stvarno loš čovek, trebao da ga ostavi na miru. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što činite za našu državu i njene građane.

zabrinut

23.08.2021 21:00

Zna se ko je Gaga. Pokojni Dragan Nikolic, ovaj nebitnjakovic je mogao da bude prebijen jos vise od batina. Koga vi nazivate Gagom...sramota.

Aleks

24.08.2021 14:09

Nasilnik bar godinu dana u zatvor. Od tada niko ne bi nikoqa tukao.