JE*ALA TE DARA IZ JASENOVCA: Otkrivamo ŠTA je Bjelogrilić rekao Antonijeviću dok ga je GAZIO!

Autor:

Hronika

23.08.2021

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i više puta ga udario u glavu.

Republika

Foto: instagram.com/draganbjeloglic

Dragan Bjelogrlić

Kako saznajemo, tokom sukoba su pale teške reči od strane Bjelogrlića. Glumac je reditelju uputio svakakve uvrede dok ga je gazio.

- Je*ala te Dara iz Jasenovca - rekao je Bjelogrlić između ostalog.

Podsetimo, sukob između glumca i Antonijevića počeo je kada je, pre izvesnog vremena, reditelj optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", o čemu je Srpski telegraf već pisao.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija.

Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vladimir

23.08.2021 06:57

Bjelogrlića u apsanu i baciti ključ u Dunav.

Odgovori 62 21
Сремац

23.08.2021 14:32

Да ли неко зна повод овог инцидента. Није Бјелогрлић тек тако у четири ујутро " напао с леђа Антонијевића. Шта је Гага рекао Бјели то неко зна и овај је насрнуо на њега...

Jovana

23.08.2021 15:37

Verujem da je to rekao, a verujem i da je pokušavao da podmiti...Ne bi mu to bilo prvi put...samo što niko nema tri čiste da kaže istinu- klanovi, klanići i uvlakači...

Ivana

23.08.2021 18:52

Dragan Bijelogrlić nije trebao da gradi za interes našeg naroda i države. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbija se danas cela razvija i gradi.