PEVAČICA SE UDALA ZA BOGATAŠA A ONDA PREŽIVELA PAKAO! Tukao je, maltretirao, ponižavao i na kraju je morala da pobegne na drugi kraj sveta!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.08.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i pevačica Vlatka Pokos napustila je Hrvatsku nakon pakla koji je prošla u braku sa poznatim bogatašem.

Republika

Foto: instagram.com

Vlatka Pokos

 

Hrvatska pevačica i voditeljka Vlatka Pokos prošla je pravu agoniju u braku sa bogatašem za kojeg je mislila da je njen princ iz bajke.

Ona je napustila Hrvatsku i preselila se u Kanadu. Tek kada je otišla iz rodne države, progovorila je o paklu kroz koji je prolazila:

- Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina, meni je jednostavno ta cela situacija uništila ovde život i egizstenciju - rekla je ona tada za tamnošnje medije.

Vlatka je objasnilašta joj se sve dešavalo u braku koji se preko noći pretvorio u noćnu moru:

- Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom - rekla je.

 

 

U svojoj knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem Josipom Radeljakom prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno  tako što ju je nekoliko puta ju je udario.

Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali kasnije su se ipak pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading