BEBI DOL: Radovićka ne može mene da ocenjuje!

Autor: A. I.

Zabava

09.12.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularno takmičenje humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" lagano se bliži kraju. U nedelju, 10. decembra, u 21 čas na Prvoj, gledaoce očekuje polufinale, koje će se emitovati uživo, a pored žirija i takmičara, glasaće i publika putem SMS poruka.

RepublikaFoto: facebook.com/Bebi Dol
Bebi Dol

Dok se mnogi takmičari nadaju prolasku do samog finala, pojedini su imali i zamerke na članove žirija. Dapčevićka je otkrila da ne očekuje prvo mesto:

- Nadam se da ću ući u finale, ali ne nadam se pobedi, ja uvek osvajam drugo mesto - rekla je Tijana i dodala da je žiri povremeno bio prestrog. To je potvrdila i Bebi Dol, koja se osvrnula na Aleksandru Radović.

Bebi Dol: Komisija mora biti potkovana određenom školom, moraju biti profesionalni pedagozi

- Žiri je u svetu sastavljen od ljudi koji ne samo da se bave tim poslom već bi morali da budu obrazovani za to. Ovde zadaci podrazumevaju 30% audio, 30% scenski pokret i 30% glume za dobru imitaciju, a imamo dva glumca i jednu pevačicu, koja je meni jako draga i sviđa mi se kako peva, ali ona nije pedagog, nije učila muziku i pevanje. Komisija mora biti potkovana određenom školom, moraju biti profesionalni pedagozi, ne može biti samo pevač koji lepo peva da bi mogao da mladom biću pomogne da nešto nauči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading