STANIJA KRENULA PUTEM ANE KORAĆ? Zarađuje novac branjem malina, a OVO ju je sačekalo u voćnjaku! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

22.08.2021

09:19

Starleta Stanija Dobrojević je iznenadila sve pratioce na Instagramu kada im je pokazala da se nalazi u voćnjaku i da bere maline.

youtube.com/printscreen

Stanija zarađuje novac branjem malina

 

Rijaliti zvezda i starleta Stanija Dobrojević objavila je na svom Instagram profilu da se tokom jučerašnjeg dana upustila u pustolovinu branja malina, a društvo joj je pravio dečko i maneken Marko Marković

Dobrojevićeva je na Instagramu pokazala delić uživanja i napornog posla koji je obavila, a mnogi su povezali sa njenom ljutom rivalkom i starletom Anom Korać. 

Podsetimo, tokom Anine karijere isplivalo je na videlo da se i ova gradska devojka iz Ivanjice bavila branjem malina, te da je silikone i plastične operacije platina novcem koji je zaradila tokom letnje sezone u voćnjaku. 

instagram.com

Stanija brala maline u voćnjaku

 

Izgleda da je Stanija krenula njenim stopama ili je prosto odlučila da se opusti samo uz svog dečka i po koju korpu malina. Dobrojevićeva je snimila kako je sve to izgledalo, pa je pratiocima pokazala kako je napunila dve kante i oduševila ih.

Odmah potom je pokazala da pored fizičkog rada u vožnjaku, zna i domaćinske stvari, pa je svom izabraniku i sebi skuvala kafu, dok je njen dečko Marko sedeo na travi, go do pojasa.

 

Komentari (1)

Loading