KAJIN BIVŠI PUŠTEN IZ ZATVORA! Pevačici neće biti dobro, Dragojlović poručio da će sve ispričati!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.08.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug Katarine Ostojić Kaje, sa kojim je dobila ćerku Nikolinu, izašao je iz zatvora nakon devet godina i stigao u Srbiju.

Republika

Foto: www.instagram.com/kaya_ostojic

 

 

Pevačica Katarina Ostojić Kaja veoma mlada, sa samo  19 godina udala se za Nikolu Dragojlovića poznatog po nadimku Sova. Oni posle razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, a on je čak završio iza zatvorskih rešetaka u međuvremenu.

Nikola je sada ponovo na slobodi nakon devet godina koliko je proveo u zatvoru u Beču.

-Otkud vi? Polako, tek sam stigao, uzbuđen sam , biće vremena za priču - bilo je sve sto je Nikola rekao za Kurir pri sletanju na beogradski aerodrom.

Foto: facebook.com/Nikola Dragojlović Sova

 

 

 Pevačica je  ranije često u medijima isticala kako njen bivši muž ne vodi računa o njihovoj naslednici, što je Nikolin advokat demantovao za medije:

- Bićete iznenađeni kada budete čuli istinu, ali polako, još malo pa ću biti na slobodi i onda ćemo otkriti sve što narod treba da zna. Ja sam predstavljen na pogrešan način i niko nije čuo moj stranu priče - poručio je on tada za pomenuti mediji.

Inače, razlog zbog kojeg je Dragojlović bio u zatvoru je  zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. Krajem juna 2009. posle velike potere opet je uhapšen. Na putu Užice-Zlatibor, Dragojlovića su lišili slobode zbog dilovanja narkotika i napada na službeno lice. Međutim, ovaj žestok momak u septembru 2012. je uspeo da pobegne iz zatvora Zabela, ali je pronađen i osuđen u Beču gde je bio do juče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading