PRESEKLA! Jovana Jeremić odlučila na kojoj TELEVIZIJI ćemo je GLEDATI OD SEPTEMBRA!

Autor:

Zabava

21.08.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je odlučila na kojoj televiziji će raditi.

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Jovana Jeremić

 

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je zapalila domaću javnost davanjem otkaza na Hepi televiziji, sada je priznala da smatra da kućni poslovi nisu za nju, te da se njena porodica pomirila sa tim da je ona žena koja je maksimalno posvećena svojoj karijeri.

Kako je navela, celog života se školovala da bude "biznismenka", te nije imala vremena da "bude domaćica".

 - Ne volim da kuvam, čistim, perem i peglam. To nije moj svet i trudila sam se kroz ceo svoj život da budem poslovna žena. Ja sam biznismenka i moj život je biznis. Nemam vremena za kućne poslove, pogotovo kada sam u prethodnom periodu uređivala jutarnji program. Moja porodica se pomirila sa tim da ja jednostavno nisam za takve stvari i da nisam imala vremena da radim po kući i budem domaćica. Školovala sam se da budem biznismenka - kaže Jovana.

Republika

Foto: youtube.com/

Jovana Jeremić

 

Jovana je dodala i da je rešila da se pozabavi svojim stambenim pitanjem i priušti sebi stan, koji planira da ostavi svojoj ćerki Lei.

 - Odlučila sam da sama sebi priuštim stan i da rešim svoje stambeno pitanje. Valjda sam ja to zaslužila posle toliko godina karijere. Samostalna sam i borac, nisam ništa dobila od roditelja, muža, ljubavnika ili jakih biznismena kao druge. Sve što sam uradila, to je zbog ćerke Lee. Meni ništa ne treba, ali njoj treba da ostane stan. Ona ne sme da se muči, kao što sam ja morala da bih danas bila uspešna žena - istakla je Jovana za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić

 

Jovana je takođe otkrila i da je donela odluku na kojoj televiziji će biti pojačanje od septembra:

 - Donela sam konačnu odluku na kojoj će me televiziji gledaoci gledati. Mogu slobodono da kažem da je u pitanju televizija sa nacionalnom frekvencijom i da dolazim da pobedim. Mnogo se spekulisalo da ću biti rijaliti voditeljka, međutim ostajem u domenu informative, tamo gde i zaslužujem da budem. Uskoro će ceo region saznati gde ću raditi - zaključila je Jovana Jeremić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nedja

21.08.2021 09:04

Samo nemoj na TV Pink da nam dodješ.

kapetan Dragan

21.08.2021 10:01

Pa sto pisete o noj ako necete objaviti na kojoj TV ce raditi. jeli ona toliko poznata i vazna

Odgovori 13 3
Zemunac

21.08.2021 11:04

Studio te nacionalne ustanove se nalazi na adresi: Cara Lazara 253, postanski broj 26220. Srecno!!!!

Vjera

21.08.2021 14:30

@Zemunac - SPECIJALNA BOLNICA ZA PSIHIJATRIJSKE BOLESTI KOVIN, CARA LAZARA 253 KOVIN nalazi se u delatnosti BOLNICE KOVIN i u kategoriji BOLNICE SRBIJA, SPECIJALNA BOLNICA ZA PSIHIJATRIJSKE BOLESTI KOVIN