MARINA GAGIĆ SPREMA UŽASNU OSVETU: Želi da UNIŠTI Darka Lazića OVIM dokazima! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2021

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić kao bivša devojka Darka Lazića, odlučila je da mu uništi sreću sa Barbarom Bobak.


Ne kažu džabe ljudi kada se sa bivšom zameriš, bolje da si kljakav ostao, to je trenutno slučaj i u životu pevača Darka Lazića, koji ni ne sluti šta će mu se uskoro desiti.

Naime, bivša verenica Marina Gagić, sa kojom je Lazić dobio sina Alekseja, odlučila je da pevaču uništi sreću sa Barbarom Bobak, te je najavila da će razoriti njihov brak, u koji planiraju da uplove na jesen ove godine.

Izbor za medije otkriva da je Marina dobila dokaze o Lazićevom neverstvu prema Barbari i da će isti upotrebiti da ih uništi, kako bi mu se osvetila za sve.

Republika

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

Lazić ni ne sluti da mu se sprema osveta


Marina je bila očajna kada je čula da Darko želi da se venča sa Barbarom, nije mogla da veruje da samo nekoliko meseci nakon što su se rastali on već planira ženidbu. Proradila je tu i sujeta ona ženska, jer nju nikad nije zaprosio, a rodila mu je sina, a Barbaru hoće da vodi pred matičara. Otišla je na more kako bi ohladila glavu, a onda je, sasvim slučajno, dobila čvrste dokaze da je Darko varao Barbaru. Do nje su stigle poruke koje je Darko razmenjivao sa nekom devojkom, valjda su joj i neke slike dali, pa je dugo razmišljala da li da obavesti suparnicu Barbaru šta joj dragi radi iza leđa. Prvo se nećkala, a onda je odlučila da pozove Barbaru na kafu i da joj sve ispriča. Čim se vrati sa mora, skrenuće joj pažnju da i nju čeka njena i sudbina Ane Sević, jer je Darko prosto takav i ne može da se skrasi pored jedne žene – kaže za Star izvor blizak Marini i dodaje:

Marina je bila ubeđena da je Barbara trudna i da je zato pala veridba, ali pošto to nije tačno, odlučna je u nameri da raskrinka Darka. Ubeđena je, međutim, da će Darko kad-tad i Barbari napraviti dete, ali da će nakon toga i nju ostaviti na cedilu zbog neke desete ribe! Marina garantuje da nijedna devojka neće moći da trpi Darkov način života, a njega apsolutno niko ne može da promeni. Ona je mislila da će on nakon nesreće biti drugi čovek jer su dobili dete, ali džaba se nadala – priča izvor.

 
Republika

Foto: Privatna arhiva

Marina se sveti Darku Laziću

 

Inače, Marina trenutno nema kontakt sa Darkom, već samo sa njegovom mamom Brankom.

Branka podržava Marinu, čak je i ona za to da se Marina i Barbara sastanu i popričaju. Darkova mama ne zna da Marina ima dokaze da je on varao i Barbaru, već misli da Marina želi da se vidi sa pevačicom kako bi sredile odnos i dogovorile se da se ne prepucavaju po medijima – završava izvor Stara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suri

21.08.2021 07:11

Pa on je sam sebe bahatom voznjom pod destvom alkohola i narkotika napravio kljakavim za ceo zivot. Covek lisen svake emocije treba mu zabraniti da vidja decu bez nadzora jer im svojim neodgovornim ponasanjem ugozava zivot.

Mirjana Janiš

22.08.2021 15:36

Vratila sam se iz Herceg Novog 21.8.2014. godine a 25.8. mi stiže poruka "Prelijep profil"! Platio je "slomljenim srcem"! Još se oporavlja! Za uspomenu i dugo sjećanje!