OBOŽAVAM DA SLUŠAM TOMU I SILVANU: Đule Van Gog zapevao u Knjaževcu!

Autor:

Zabava

20.08.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa Van Gog nastupala je u okviru 60. Festivala kulture mladih Srbije u Knjaževcu, a tom prilikom Zvonimir Djukic Djule otkrio je koga mnogo voli od narodnjaka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Đule priznao koga voli od pevača narodne muzike!

Grupa Van Gog nastupala je u okviru 60. Festivala kulture mladih Srbije u Knjaževcu, a tom prilikom Zvonimir Djukic Djule otkrio je koga mnogo voli od narodnjaka.

- Obožavam Tomu i Silvanu. Oni su taj izvorni momenat od pre mnogo godina. "Šta ce mi život bez tebe dragi" mi je omijena narodna pesma- rekao je pevač, a zatim nastavio da priča o detaljima iz svog života, kao i šta je sve naučio od dece, ali i kako ih on vaspitava:

- Naučio sam od dece nešto što ranije nisam znao. Kroz sazrevnje dođete do nekih novih iskustava i onda ne mislite isto kada ste imali 20 godina i kada biološki imate malo više.Meni niko nikada ništa nije rekao, padanje i dizanje kroz vreme je islo. Najvažnije da deca izađu iz kuće sa nekim opštim elementarnim znanjem i obrazovanjem, a onda vremenom neka se snalaze.

O svojoj decenijskoj karijeri frontmen Van Goga je rekao sledeće:
Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Van Gogh se uvek trudio da ostane svoj i da ne podleže drugim uticajima!

- Nikada nismo trčali za novcem, uvek smo gledali da ostanemo negde svoji. Možda ta naša muzika nije po volji svima, ali nikada se nismo trudili da se dopadnemo svima. Možda smo se zato i kroz vreme dopali mnogima. I nekako kakvi smo-takvi smo, svoji smo. 

Đule je otvoreno rekao koga voli od kolega:

- Bajaga, Riblja Čorba, Partibrejkersi. Znate, kad sagledate to neko vreme od 35, 40 godina koliko mi svi postojimo, Van Gog je najmlađi bend, žao mi je sto nema mlađih bendova. Nekako kad pogledate da se traje toliko godina, da ste svoji, ispred rešetaka, a ne iza rešetaka. Cenimo slobodu. Mnoge firme su propale, a njihovi akteri su se našli iza resetaka. Hoću da kažem da nam je sloboda najveća inspiracija i da smo u toj slobodi ostali svoji. Mladima poručujemo da ne gledaju rijaliti programe, da ostanu svoji.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading