SEVERINA ZVANIČNO POTVRDILA RAZVOD: Šokirala izjavama o BIVŠEM suprugu!

Autor:

Zabava

20.08.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina je potvrdila pisanje Republike o razvodu od Igora Kojića, pa otkrila šta misli o bivšem suprugu.

Republika

Foto: e-stock/S. FILIPOVIĆ

Severina je potvrdila da se razvela od Igora Kojića!

Vest o tome da su pevačica Severina Kojić i Igor Kojić prvi je preneo portal"Republika.rs", a naša pisanja o razvodu potvrdila je i pevačica.

Kako Republika saznaje, njihov brak zvanično je završen u četvrtak, u Palati pravde.

- Odluku o razvodu smo doneli zajednički i sporazumno te je nećemo dodatno komentarisati kao što nismo komentarisali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za starateljstvo su nešto što ima moju punu pažnju prethodnih 20 meseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za udaranje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti- rekla je Severina za Jutarnji.hr i potvrdila pisanje portala Republika.

Podsetimo, Severina i Igor bili su u braku od 2015. godine, a venčanje su pravili čak tri puta u Srbiji, Hrvatskoj i Africi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

21.08.2021 09:29

Koga briga??