OD PRIJINOG POKLONA FILIPU ĆE VAS ZABOLETI GLAVA! Pevačica dala PRAVO BOGATSTVO za supruga!

Autor: Republika.rs/ M.G.

Zabava

20.08.2021

06:30

Aleksandra Prijović svom suprugu Filipu Živojinoviću za rođendan poklonila sat od čije cene će vas zaboleti glava.

ST/V. LUKIĆ/D.L

Prija ne štedi kada je Filip u pitanju

 

Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića, proslavio je 36. rođendan, a njegova supruga pevačica Aleksandra Prijović mu je za ovu priliku poklonila skupoceni sivi Roleks.

Na zvaničnom sajtu ovaj sat košta oko 34.000 dolara. Naime, Filip je ljubitelj luksuznih satova, a supruga Aleksandra nije htela mnogo da eksperimentiše, već mu je tačno u ponoć prva čestitala i uručila vredan poklon. Rođendan su dočekali u omiljenom restoranu, a, kao iznenađenje, priključili su im se bliski prijatelji.


- Srećan ti rođendan, ljubavi moja - napisala je pevačica i objavila zajedničku fotografiju sa suprugom. Čestitkama se ubrzo pridružila i Lepa Brena, koja je objavila niz porodičnih fotografija na Instagram profilu.

instagram.com

 

 


Aleksandrina majka Borka Mihajlović čestitala je zetu rođendan, objavivši zajedničku fotografiju sa njim i ćerkom, te mu uputila emotivnu poruku:

- Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvezda-vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmeh na tvome licu nema svog kraja i neka sreća uvek bude uz tebe. Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lepog raspoloženja. Želim ti najlepše rođendanske željice, neka ti je srećan rođendan!

Komentari (0)

Loading