(FOTO) BRENINA SNAJKA U DRUGOM SVETLU: Aleksandra digla ruke od mikrofona? Počela da se skida po bazenu, a zadnjicom mamila uzdahe muškaraca!

Autor: Republika

Zabava

29.07.2021

15:24

Vrela fotka osvanula je na Instagram profilu pevačice.

instagram.com/aleksandraprijovic
Tekst potpisa

Snajka Lepe Brene i pevačica Aleksandra Prijović leto provodi radno, a kad god ugradi priliku ona se na crnogorskom primorju baškari na plaži uz hedonizam, po čemu je ona i poznata.

Pevačica poznatog glasa trenutno uživa u Crnoj Gori, a slobodno vreme je iskoristila odmarajući se na bazenu, sa kog je objavila vrelu fotografiju, kojom je zapalila društvene mreže. Kao neko ko ne voli da se toliko eksponira i provlači kroz medije preko tela, golotinje i sličnih skandala, Prijovićeva je okačila i više nego vrelu fotku, na kojoj je u prvi plan istakla njenu ,,breskvicu".

 

 

Dok je na stolu stajala činija sa voćem, koja je prvobitno bila u planu, Aleksandra je izvajanu pozadinu izbacila, a donji deo kupaćeg navukla gore, kako bi se zadnjica što bolje videla. Komentari na račun njenog izgleda su se nizali jedan za drugim, a pevačica je nastavila da uživa u ukusu svežeg voće, mameći uzdahe prisutnih muškaraca na bazenu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading