OVO JE BIVŠA DEVOJKA ŽIKE TODOROVIĆA: Zbog njega se nije udavala, patila je mesecima za glumcem! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Žike Todorovića važi za jednu od najpoželjnijih, a glumac je uspeo da je osvoji svojim šarmom.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Žika Todorović 

 

Glumac Srđan Todorović Žika oduvek je važio za jednog od najvećih zavodnika i šmekera u mladosti domaće kinematografije, a tada mu je i pošlo za rukom da zavede tada najpoželjniju gradsku devojku, koja je takođe pala na njegov šarm. 

U pitanju je devojka koja je u gradu poznatija kao Luna Lu, a njeno pravo ime je Suzana Zlatanović. Luna Lu je Žikina bivša devojka, a oni su se, kako se tada šuškalo po gradu, upoznali tokom studiranja na Fakultetu dramskih umetnosti, koji su oboje pohađali. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Lu je bivša devojka Žike Todorovića

 

Tada se pričalo da su se Suzana i Žika baš zaljubili jedno u drugo, međutim, nije poznato koliko je njihova romansa trajala. Ranije su kružile čak i priča da je Suzanu Zlatanović ostavio zbog njegove sadašnje supruge Ane Jovićević, a da je Luna Lu bila toliko nesrećna, da je dugo patila za njim, kao i to da se posle romanse sa glumcem nije udavala. 

Srđan Žika Todorović o ovim navodima nikada nije govorio javno, te je pitanje šta je istina, i da li je ova romansa ipak samo urbana legenda.

Republika

Foto: youtube.com/ AmiG Show

Žika Todorović u emisiji

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading