CECA PROGOVORILA O BOGDANU: Pevačica otkrila svoje kriterijume za partnera!

Autor:

Zabava

17.08.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović nakon nastupa u punom Top Hilu, gde ju je bodrio i njen izabranik Bogdan, progovorila je o ljubavnom životm o kom retko govori, pa otkrila šta je to zbog čega bira ljude sa kojima će provoditi vreme i biti u emotivnom odnosu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Bogdan Srejović i Ceca napustili Top Hil držeći se za ruke

 

Svetlana Ceca Ražnatović nastupala je u Top Hilu u kom je do zore pevala i uživala sa svojom publikom, dok ju je iz prvih redova podržavao i slušao njen dečko, Bogdan Srejović. 

Ceca je kao i uvek zapalila publiku i ispunila sav očekivanja, a na binu je izašla u beloj i šljokičavoj kombinaciji. Publika ju je sačekala euforično uz vrisku, a onda su zajedno uživali u njenim najvećim hitovima.

Republika

Foto: Miloš Ćetković

Ceca je do ranih jutarnjih časova pevala za svoju publiku u krcatom Top Hilu

 

Bogdan je pevačicu nakon njenog nastupa uhvatio za ruku, te su zajedno napustili najveću dvoranu na otvorenom, a Ceca je u četiri ujutru nakon završenog koncerta, otkrila kako se osećala na bini i da li je zadovoljna kako je veče prošlo, ali se dotakla i ljubavnog života o kom inače retko govori, prenosi Stori.

- U skladu sa zatvaranjem sezone koncert je bio savršen. Krcat “Top Hill”, gde ćete lepše - rekla je Ceca, pa otkrila na koji način bira ljude sa kojima će provoditi vreme i ulazi u emotivni odnos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Ne verujem u ono suprotnosti se privlače, ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je reč o prijateljima i partnerstvima. Prosto morate da imate osobu sa kojom se razumete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za prepirke, već uživate u tom odnosu - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading