BRENA DOŽIVELA FIJASKO U BUDVI! Pevačica nastupala u praznom klubu pa napravila SKANDAL! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica je poludela kada je videla da su stolovi pored bine prazni, pa je besa izašla na scenu.

Republika

Foto: Printscreen

Lepa Brena

 

Pevačica Lepa Brena održala je krajem prošle nedelje dugo reklamiran koncert u Budvi, ali je, umesto spektakla koji je danima pre toga najavljivala, doživela fijasko!

Pevačica se odmah po dolasku na Crnogorsko primorje kod menadžera kluba raspitivala o tome koliko je karata kupljeno, a kada su je obavestili da ulaznice za nastup nisu rasporedate, Brena se unervozila, što nije mogla sakriti kada je izašla na binu da pozdravi publiku. 

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je drsko odgovarala zaposlenima i obezbeđenju već u bekstejdžu, a nastup je skratila 15 minuta, pa je posle nje opet nastupio di-džej.

- Brena je dugo najavljivala spektakl u Budvi, koji je već sada tradicija.Nekoliko nedelja pre nje je nastupila Ceca Ražnatović i bilo je dupke puno, kao i prekjuče kada je ponovo pevala. Brena je velika zvezda, ali kada je došla u čuvenu diskoteku, posećenost je bila ispod očekivanog. U klubu je bilo ljudi, ali je prodala jedva pola karata, što se jasno videlo po tome što su stolovi ispred bine bili prazni. To niko nije očekivao jer je u pitanju Brena, a posebno je bilo čudno što su svi pre nje punili "Top Hil". Kada je videla da nije rasprodala sve karte, Brena je cele večeri rasipala negativnu energiju i ponašala se, pre svega bezobrazno prema okupljenim medijima, koji su došli da uzmu izjavu, a onda i prema zaposlenima u klubu i fanovia koji su došli da se fotografišu - kaže naš izvor sa lica mesta i dodaje: 

-Kako sam čuo, Brena je dodatno poludela jer nisu spremili plejbek za neke od pesama koje je izvodila, pa je sve morala da peva uživo. Celo veče je bila neprijatna, videlo se po njoj da nije raspoložena, i delovalo je kao da je došla da što pre otpeva pesma i ode kući. Okupljenim medijima je dala samo kratku izjavu, drameći što se u pozadini čula buka, pa nije mogla da priča u tišini. Na kraju je skratila nastup 15 minuta, pozdravila publiku i sišla sa bine.

 

Republika

Foto: Printscreen

 

 

VIKALA NA OBEZBEĐENJE DOK SE PELA NA BINU

U trenutku kada je trebalo da se popne na scenu, momak koji je član obezbeđenja Breni je hteo da pruži ruku da bi joj pomogao da se lakše popne,što je nju iznerviralo pa mu se grubo obratila:

Što mi daješ ruku kada mogu sama? Ajde pali, ne treba mi pomoć nisam nesposobna. Skloni se od mene, nisam te ni zvala - vikala je pevačica, a mediji su uspeli da zabeleže snimak kako nervozno nastavlja da se penje stepenicama do bine, potom kiselo pzdravlj okupljene goste, a momak zaposlen u klubu bio je šokiran njenim ponašanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Milutin

16.08.2021 19:34

Brena je odavno prošlost na estradi

Odgovori 127 7
Marina

17.08.2021 09:25

Ne razumem ovu zenu. Postigla je u zivotu sve sto moze da se postigne. Ima bogatstvo za 3 generacije. Idi bre u penziju. Zasitili se ljudi sa Mile voli disko. Uzivaj sa svojom porodicom, idi na putovanja i mani se vise kratke suknjice u tim godinama.

Odgovori 111 4
jaja

17.08.2021 09:29

pa kad su rekli da klubovi vise ne rade

Odgovori 26 6
bambi

17.08.2021 10:01

Cela ova prica je izmisljenja i predstavlja improvizaciju. Bio sam licno tamo.

Odgovori 21 42