GORDANA UZELAC OTKRILA ŠTA MORA DA POSEDUJE MUŠKARAC DA BI BILA SA NJIM!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.08.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka televizije Pink Gordana Uzelac već godinama svoj privatni život krije od očiju javnosti, čime ga čini još više intrigatnim, posebno onaj ljubavni segment.

Republika

Foto: Public

Gordana Uzelac

 

Gordana Uzelac godinama je u medijima, veoma posvećena svom poslu, međutim, sve ovo vreme uspevala je da onaj privatni segment vešto sakrije od medija i javnosti.

Koliko je predana poslu i sama često govori, te zbog toga trpi mnogo toga u njenom životu. Zato i od muškarca očekuje da se prilagodi njenoj karijeri i poslu u medijima koji nema niti fiksno radno vreme, niti neki ustaljen šablon rada. O tome je i sama govorila jednom prilikom:

-Ko želi da bude sa mnom u vezi mora da ima mnogo razumevanja za sve ono što moj posao sobom nosi - govorila je ona za Story.

Gordana je tada pričala da se trudi da u svom rasporedu za ljubav uvek nađe vremena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

18.08.2021 14:23

Jaka ja to firma u kojoj se ne zna radno vreme, niti ko šta i kada radi. Važno je da se gazda vozika sa kojekakvih tvrđava i izigrava pašaka na vodi. Jaka firma u kojoj su glavne emisije rijaliti šou i intervju sa predsednikom kome na stadionu skandiraju što nije da se objavi u medijima.