JA NISAM NIČIJA ZABAVA: Aleksandra Subotić progovorila o suprugu Peci, pa otkrila da li ulazi u ''Zadrugu 5''!

Autor:

Zabava

16.08.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Sandra Subotić otkrila je sve o navodnom neverstvu supruga Predraga, ulasku u ''Zadrugu 5'', ali i sve o njenom odnosu sa Dejanom i Dalilom Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Subotić progovorila o navodima da joj je muž Peca neveran

 

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge", Sandra Subotić, otkrila je da li su navodi da je suprug Predrag Raspopović vara, sve o ulasku u petu sezonu ''Zadruge'', a dotakla se i odnosa sa bratom bivšeg verenika Davida Dragojevića, Dejanom Dragojevićem i njegovom suprugom Dalilom, prenosi Srbija Danas.

- Odjeknula je vest da je sedeo sa nekom devojkom. Što se mene tiče, može da sedi sa kim hoće, ja sam vrlo svesna sebe. Naš odnos ne može da poremeti ništa! To je glupost. Bože moj, sedi sa mnogo boljim ribama, meni to ne smeta, ja sam svesna sebe i naše ljubavi - rekla je Aleksandra, pa se dotakla i njenog navodnog ulaska u poslednju sezonu "Zadruge":

 

 

- Što se tiče "Zadruge 5", iskreno ne znam, iskreno ne dopada mi se to više, privlačilo me je, sad me odbija, te priče proste, nemam više osećaj da želim da budem zabava za narod. Ja nisam ničija zabava - rekla je ona pa otkrila i koliko joj je transformacija tela pomogla u samopouzdanju:

 

 

- Baš zato što sam svoju liniju i fizički izgled dovela do savršenstva, zato meni više niko ne može da bude konkurencija, ja se ne osećam ugroženom od strane nijedne devojke, šta više sebe smatram najboljom ribom od svih njih. Svoje telo sam dovela do savršenstva, jer sam pazila na ishranu, o svom telu, imam decu koja me motivišu i drže aktivnom, sve mi to jako prija - zadovoljno je rekla Sandra.

Subotićeva je i jasno stavila do znanja šta misli o bivšem vereniku Davidu Dragojeviću, ali i kakav joj je odnos sa njegovim bratom Dejanom i suprugom Dalilom.

 

 

- Nisam se čula ni sa kim od svojih bivših momaka, jednostavno nema potrebe za tim, imam čoveka sa kojim sam. Što se tiče Dalile i Dejana, izgladili smo odnose na Ljubinom rođendanu. Nisam upoznata sa odnosom Dejana i Davida niti me zanima to, niti se bavim time - zaključila je Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading