DRAGANA MIĆALOVIĆ IMA JEDNOG KANAČKOG? Glumica otkrila svoj emotivni status, pa priznala koju noć će pamtiti zauvek (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu Draganu Mićalović sreli smo na otvaranju 45. Festivala filmskog scenarija, vidno raspoložena i nasmejana otkrila nam je u kakvom je odnosu sa kolegama, ali i koliko joj starije kolege pomažu i usmeravaju, te da li se u njenom životu pojavio jedan Luka Kanački.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Dragana Mićalović

Glumicu Draganu Mićalović sreli smo na otvaranju 45. Festivala filmskog scenarija, ona nije krila sreću i zadovoljstvo što je deo svega, a nama je otkrila u kakvom je odnosu sa kolegama iz serije ''Igra sudbine'', koliko joj pomažu starije kolege i koliko joj to znači, naročito jer još uvek i studira glumu, a onda nam je otkrila i kakav joj je emotivni status, te da li se pojavio neki Luka Kanački i u stvarnom životu.

 

 

- Nama je super, mi se zabavljamo jako i evo cela ekipa je ovde došla, mi smo jedna ogromna porodica, zabavno nam je i ne znam da li će nam ikada ovo dojaditi, ali dok je tako dobro je - rekla je Dragana, pa priznala da joj starije kolege dosta pomažu i usmeravaju je, a naročito Danica Ristovski.

Kako je otkrila da se svim glumcima u seriji, pa i njoj na čudan način ostvaruju stvari iz scenarija, nas je zanimalo da li joj se ostvarilo i u ljubavi, pa se možda pojavio neki Luka Kanački.

 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Dragana Mićalović priznala da nema nikoga i da ne postoji Luka Kanački u stvarnom životu

 

- Nije koliko ja znam - rekla je glumica kroz smeh, pa obećala da će nam jednom ispričati sve o svom ljubavnom i emotivnom statusu.

Dragana je već godinama unazad voditelj Niškog filmskog festivala, a priznala je da joj je upravo sa tog festivala najdraža uspomena, te da joj je  2003. godina zauvek urezana u sećanje i premijera filma ''Zona Zamfirova'', jer kako kaže tada je na jednom mestu bio najveći broj glumaca i jedna od najvećih imena glumačke scene kao što su Gaga Nikolić, Milena Dravić, Ružica Sokić i mnogi drugi, te da se ona nada da će se bar još jednom tako nešto ponoviti.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

23.10.2021 20:27

Lepa prirodno,deluje veštački kad je nasminkaju za slikanje,malo je mršava fali koji kg.vredna ,radna,požrtvovanje Lepa prirodno,deluje veštački kad je nasminkaju za slikanje,malo mršava fali koji kg.radna,vredna ,pozrtvovana,skolovana,sva je u pozitivi,jedino nezna izabrati partnera,uvek promašaj …..sva sreća neka te prati lepa Gago