PALA KUĆA I ZA ŠIJANA: Rodići i za drugog zeta spremili plac u Titelu, Goca Božinovska ne zna ništa o tome?

Autor:

Zabava

14.08.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan i Bojana Rodić nedavno su postali roditelji sina Zorana, a kako se navodi i oni će kao i Veljko i Bogdana dobiti od Bojaninih roditelja plac i kuću u Titelu.

Republika

Foto: instagram.com/ bojana_rodic

Mirko Šijan i Bojana Rodić

 

Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić, nedavno su postali roditelji sina Zorana sa kojim žive u Surčinu, a kako senavodi uskoro će dobiti kuću i u Titelu, prenosi Kurir.

Naime, Bojanini roditelji, Danijela i Bogdan Rodić, pokloniće im plac, a oni će im i finansirati izgradnju nekretnine.

 

Republika

Foto: e-stock agency

Danijela i Bogdan Rodić, roditelji Mirkove verenice Bojane Rodić

 

- Ovaj plac se prodaje odskoro i znam da su Bogdan i Danijela hteli da ga kupe. Gocin sin je dolazio i razgledao, ali mu se ne dopada lokacija. On valjda hoće nešto bliže centru, a ovo je malo udaljeno. Tako da su odustali od toga izgleda, čim se ništa ne dešava već duže vreme. Duduše, sad vidim da na placu ima neki građevinski materijal, ne znam ko je to ostavio tamo, možda je i aktuelni vlasnik nešto renovirao - otkrio je jedan od komšija.

Rodići su u Titelu imali dve kuće, u jednoj su živeli oni, a druga je bila namenjena za ćerku koja se prva uda kao miraz. Kako se prva Bogdana udala za  Veljka Ražnatovića, njima dvoma je pripala druga kuća, u kojoj njih dvoje žive sa sinom Željkom.

Republika

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić dobili su kuću u Titelu kao poklon od Bogdaninih roditelja

Mirko i Bojana zajedno su skoro dve godine, a pre nekoliko dana su postali roditelji dečaka kojem su dali ime Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu, suprugu Goce Božinovske, a poslednjih dana se govori da je pevačica u sukobu sa sinom, što je ona demantovala.  

 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska demantovala navode da je u sukobu, kao i da o placu u Titelu ne zna ništa

 

- Naravno da nije istina, odlično se slažemo Mirko i ja. Baš kako i treba u ovom trenutku, bolje nego ikad, uživamo u novim životnim ulogama, on kao otac, a ja kao baka - poručila je pevačica, dodavši da ne zna ništa o kupovini placa u Titelu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading