KRIJU OD JAVNOSTI DA IM JE BRAK U KRIZI? Jelisaveta Orašanin objavila ŠOK fotku sa Milošem, a ovaj detalj je svima promakao! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić vešto pokušavaju da sakriju od javnosti da imaju krizu u braku, a mnogi su primetili jedan detalj koji govori prilog tome.

Brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodorića važi za jedan od najdivnijih, jer se skoro nikada do sada nije pokrenula tema o njihovoj krizi, no, svima je čudna jedna stvar. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jelisaveta i Miloš

 

Naime, njih dvoje su organizovali neverovatno glamuroznu svadbu, gde su okupili veliki broj prijatelja, porodicu, ali opet se postavlja pitanja zbog čega ne dele zajedničke trenutke. Iako ih prati veliki broj ljudi na društvenim mrežama skoro nikada ne možemo videti njihovu ljubav na fotografijama. 

Ono što je svima zapalo za oko jeste nova objava Orašaninove, i to iz automobila, dok se ispred njih nalazi zalazak sunca, a Miloš sedi pored nje na vozačevom mestu. Komentari su se nizali jedan za drugim, ali kada se malo vratimo unazad, na Jelisavetinom Instagramu ne možemo videti vrlo često zajedničke fotografije. 

 

 

Prva njihova zajednička fotografija datira još iz Kalifornije, kada su isto tako šetali zalaskom sunca, pa je ona podelila taj trenutak sa pratiocima na Instagramu. Tada je Jelisaveta u opis fotografije naznačila broj četiri, koji je verovatno predstavljao njihovu mesečnicu veze. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

11.08.2021 19:09

Nisu često ni zajedno. Ona svaki čas preko bare u Srbiju a njega ostavlja samog.

Armagedon

12.08.2021 06:49

Šetali zalaskom sunca?