SVI MISLE DA MI JE U BRAKU SUPER, A ON ME MALTRETIRA: Goca otkrila kako se Raša ponaša u PRIVATNOSTI!

Autor:

Zabava

10.08.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila kako se Raša ponaša u privatnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan i Raša

 

Svi su ubeđeni da Goca Tržan uživa u braku sa Rašom koji je čak 14 godina mlađi od nje, međutim, pevačica je nedavno kroz suze objasnila da joj nije nimalo lako. 

Naime ona je istakla da nju Raša "maltrerira".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan

- Svi misle da je meni u braku super, a mene Raša maltretira! Ponaša se kao deda od 70 godina, dečko je hipohondar - objasnila je Goca i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan

 

- Stalno mu nešto fali, ujede ga komarac, on kuka kao neko dete. Sam sebi prepisuje lekove u apoteci, to je nepodnošljivo. Traži mi da mu spremam ovo i ono, ma strašno koliko ume da bude naporan i težak. Te boli ga ovde, te probada onde... Verujte mi, nekad mi je jezivo sa njim - požalila se Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
I sta sad?

10.08.2021 13:43

Bez sve sale, jel' ja sad mozda treba da saosecam sa zenom koja je zapela da bude i da se cak i uda za nekoga ko je toliko mladji? Mislim, izigrava kuguarku, ili sta? Pa jos i taj problem sa nemogucnoscu zaceca, plus onaj glupi i sasvim suvisan rijaliti...? Stvarno, zeno, probala si, vidis da ne ide, hajde sad lepo razlaz, da bi svako od vas imao jos priliku da nadje para spram sebe!