MOJ ZORAN NAS GLEDA SA NEBA, ZNAM DA JE PONOSAN! Goca Božinovska na ivici suza održala govor na slavlju povodom rođenja unuka!

Autor: Republika.rs/Dušan Lukić

Zabava

09.08.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se gosti na slavlju povodom rođenja unuka Goce Božinovske već odlično razmrdali uz poznate narodne hitove, ponosna baka obratila se prisutnima veoma emotivnim rečima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska

 

Pevačica Goca Božinovska nije mogla da sakrije pomešane emocije koje je danas osetila kada je saznala je postala baba, ali i da se rodio mali Zoran Šijan: 

- Žao mi je što jedna osoba nije ovde danas sa nama, ali moj Zoran nas gleda sa neba, ja to znam. On se borio za sve ovo i znam da je danas ponosan. Ponosna sam što sam svekrva, ponosna sam na mog Mirka. Večeras su sa mnom moji stari prijatelji, oni novi koje sam u svakom trenutku mogla da pozovem, sta god da mi treba i nista mi više ne treba- rekla je pevačica okupljenim gostima.

Inače, Mirko je zbog uspomene na oca bez koga je ostao veoma rano, odlučio da svom sinu da ime Zoran što je i Gocu veoma ganulo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading