GOCA BOŽINOVSKA JEDVA GOVORI OD UZBUĐENJA ZBOG ROĐENJA UNUKA: Totalno smo nespremni, Bojana je trebala da se porodi za 10 dana! (VIDEO)

Autor: Republika.rs/D.Lukić

Zabava

09.08.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan danas je postao otac malenog dečaka kome su on i njegova izabranica Bojana dali ime Zoran. Ponosna baka, pevačica Goca Božinovska od rane zore je počela sa slavljem u porodičnom domu u Surčinu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska

 

Kako Goca otkriva, očekuje oko 150 ljudi na slavlju povodom rođenja malog Zorana Šijana. Kako je prvobitno planiran termin porođaja bio 20. avgust, mislili su da imaju vremena da se pripreme za dolazak bebe, međutim, on je odlučio da ih sve preduhitri.

Ponosni otac Mirko Šijan počeo je da slavi čim mu se Bojana javila iz porodilišta i javila da je sve prošlo u najboljem redu.

Goca Božinovska otkrila je da je veoma uzbuđena zbog dolaska unuka, te da bi najviše volela da ima džentlmenske manire kao njen sin, a da bude lep kao njena snajka. 

 

Šta nam je sve rekla ponosna baka, pogledajte u videu na početku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading