ŽENA VLADIMIRA STOJKOVIĆA OTKRILA PIKANTNE DETALJE IZ NJIHOVOG BRAKA: Ne pada nam TEŠKO da budemo ODVOJENI!

Autor:

Zabava

09.08.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

žena Vladimira Stojkovića otkrila joj je u braku sa poznatim fudbalerom!

Republika

Foto: Republika/Dušan Lukić

Žena Vladimira stojkovića ne voli da se eksponira u medijima!

Vladimir Stojkoviću braku je sa svojom suprugom Valentinom već pet godina. Iz tog braka imaju dvoje dece, sina Vladana i ćerku Saru.

Iako je žena fudbalera, što se danas posmatra kao zanimanje samo po sebi, Valentina ne voli da se eksponira javno te retko i govori za medije. Ipak ona se nedavno pojavila na proslavi porodičnog prijatelja  Aleksandra Mitrovića gde je zablistala u savršenoj modnoj kombinaciji, kao i njen suprug. Nedavno je o značaju mode za nju i njenog supruga govorila za "Story":

 

 

- Vladimir i ja delimo isto mišljenje o značaju mode. Njegovi zaštitni znakovi bili su oni koji karakterišu odevanje jednog sportiste, a to je stil koji se i danas zadržao - rekla je Valentina.

Takođe je govorila i o tome koliko je danas izazivno biti žena fudbalera, iako o njima postoje brojne predrasude.

 

 

- Žena fudbalera kod nas predstavlja pojam deklarisan kao zanimanje, s čime se ne bih složila. Za javnost Vladimir jeste fudbaler, za mene - on je pre svega porodica. Prednosti braka s fudbalerom istovremeno su i mane, a to je fleksibilnost njegovog posla koja ide u dve krajnosti. Nekada ima dosta slobodnog vremena pa ga koristimo maksimalno dok je, s druge strane, mana fizička razdvojenost, poput odlaska u karantin pred utakmicu. Mada, to nam ne pada toliko teško jer i tada se osećamo veoma povezano, iščekujemo dobre rezultate i zajedno navijamo za njega - iskreno je odgovorila Stojkovićeva supruga.

BONUS VIDEO: 

GDE GOD DA SE POJAVE ONE ŽARE I PALE: Top 5 žena SRPSKIH FUDBALERA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading