MOGLI SU DA POVREDE RASTU I NJEGOV TIM: Oglasio se reper nakon snimka u kom njegovo obezbeđenje UDARA mladića! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buknula je vest da je na Rastinom koncertu obezbeđenje udaralo mladića iz publike!

Republika

Foto: ST/V.Lukić, republika.rs

Oglasio se Rasta povodom videu u kome njegovo obezbeđenje udara mladića!

Reper Stefan Đurić Rasta trenutno je na turneji u Crnoj Gori, gde osim što naporno radi uživa u primorju. Ipak lepu atmosferu sa ove reperove avanture pokvario je video snimak koji se pojavio danas na jutjubu, a na kom se vidi kako njegovo obezbeđenje udara mladića iz publike.

Zbog činjenice da je snimak iz Crne Gore, kao i da Rasta trenutno boravi tamo, mnogi su pomislili da je snimak sa nekog od nastupa koji su se održali prethodnog dana, te je reper rešio da za naš portal objasni šta se tačno desilo:

- Povodom snimka koji je osvanuo u medijima osećam potrebu ali odgovornost da vam se obratim kako se ne bi širila pogresna slika u javnosti! Sporna situacija odigrala se pre dve godine na mom koncertu u Podgorici. Momci iz publike bacali su oštre predmete na binu rizikujući da povrede kako mene tako i ostale članove benda. Lično sam zaustavio muziku i ukazao na njihovo loše ponasanje. U situacijama kao sto je ova, kada su ugrozeni izvodjaci i ceo tim na bini obezbedjenje je duzno da reaguje. Vazno je da napomenem da svaku vrstu nasilja osudjujem, da postujem svoju publiku, da ih nazivam svojom bracom i sestrama i da su ovakvi incidenti na mojim koncertima retkost.

Sporni snimak možete pogledati na početku videa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading