NAJPOZNATIJA ŽENA OD 300 KILA UMRLA OD MISTERIOZNE BOLESTI! Imala je samo 30 godina, Amerika u šoku! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

06.08.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Mari Kresli (30) preminula je u svom domu u Nju Džerziju i to nakon što je u junu preko svog Jutjub-kanala obavestila fanove da boluje od misteriozne bolesti i da više ne može da se kreće i pokreće ruke i prste.

Foto: youtube.com/printscreen

Đina je godinama mučila muku s viškom kilograma

Zvezda američke rijaliti emisije "Moj život sa 300 kilograma, Đina Mari Kresli (30), koja je učestvovala u osmoj sezoni tog popularnog šoa kako bi se pred TV kamerama izborila sa svojim porokom preterane konzumacije hrane, preminula je iznenada od misteriozne bolesti. 

Prema navodima američkih medija, umrla je u svom domu u Tukertonu, Nju Džerzi, okružena članovima porodice, a istaknuto je da je volela ples i da je poslednje dane života posvetila TikToku izazovu "ples ne poznaje granice u težini". Njen nalog na toj društvenoj mreži imao je 246.000 pratilaca i skoro dva miliona lajkova. Takođe, imala je želju da jednog dana otvori plesni studio za decu s posebnim potrebama. 

Uzrok smrti nije zvanično obelodanjen, ali je sama Đina u junu obelodanila fanovima kako boluje od misteriozne bolesti. 

- Ne mogu da se krećem i osećam jak bol u nogama - rekla je u jednom videu i otkrila kako su joj se ukočili i prsti zbog čega joj telefon za snimanje videa držala majka.

Prošle nedelje je posetila i neurologa, samo četiri dana pre smrti, i imala je i kućnu negu, ali, kako se čini, ništa od toga nije pomoglo da joj se stanje promeni. 

- Ti si bila naša inspiracija. Počivaj u miru, draga Đina, i čuvaj nas odozgo - napisali su fanovi nesrećne devojke na tekstovima o njenoj smrti.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading