NIJE SKIDAO POGLED SA NJENOG BUJNOG POPRSJA: Karleusa mu bukvalno gurnula grudi u lice, A MOZE OTAC DA JOJ BUDE! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

05.08.2021

22:38

Jelena Karleuša svoju karijeru je započela onako kako se i sada ponaša, skidanjem, pa je tako otišla u emisiju kod čuvenog MInimaksa, a on nije mogao da skine pogled sa njenog poprsja.

youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša

 

Jelena Karleuša svoju karijeru gradi na golotinji i vulgarnosti, a ako neko misli da je to skoro počela, kako je ušla u neke kritičnije godine za ženu, grdno se prevario.

Naime, Jelena je još na početku svoje karijere bila sklona pokazivanju oblina, te se neretko pojavljivala polugola, što je svakako bolje nego kao sada što se pojavljuje, gola.

 

youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša

 

Jedno od njenih prvih pojavljivanja, bilo je kod čuvenog Minimaksa, a Karleuša je došla sa grudima na ''izvol'te'' , što njemu nije moglo da promakne, te je svoje tada već staračke ruke obgrlio oko nje, a oči fiksirao za njeno poprsje. 

Jelena je to primetila i navodno posramljeno i stidljivo zamolila da je ne gleda tako. Ovo iskustvo nije shvatila kao nešto zbog čega bi trebalo da se obuče, već je nastavila sa skidanjem sa sebe, sloj po sloj.

 

 

 

Komentari (0)

Loading