TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA: Sloba Radanović osuo paljbu po Bubi i Džali zbog snimka sa nastupa!

Autor: Republika

Zabava

05.08.2021

13:41

Sloba Radanović se oglasio povodom skandala u kom su učestovovali reperi Buba i Džala, pa im je poslao jasnu poruku.

ST/D. Kadić, D. Milenković

Sloba o Bubi i Džali

 

U domaćim medijima odjeknula je vest o skandalu koji se desio na nastupu Bube Korelija, Džale Brata i Inasa, koji su održali u Nišu, te je došlo do incidenta između jednog momka koji je bio u publici i obezbeđenja. 

Kako se navodi, poznati reper Inas pevao je svoje pesme, a u jednom trenutku na bini se nacrtao momak iz publike, obezbeđenje je odmah reagovalo i dohvatilo posetioca koncerta, pa su ga bukvalno bacili sa bine na publiku koja se u tom trenutku nalazila u prvi redovima.

Republika.rs

Sloba o Bubi i Džali

 

Snimak ovog skanadala postao je viralan, a sada je Sloba Radanović na svom Instagramu uputio poruku, čiji sadržaj odgovara ovoj situaciji, iako repere nije pomenuo:

- Izvođači treba da štite svoju publiku, a ne da gledaju dok ih neko baca sa bine i bije. Šta god da se dogodilo, to su klinci i nasilje nije rešenje. Treba da vas je sramota - bio je jasan Radanović.

instagram.com

Sloba o Bubi i Džali

 

Komentari (4)

Loading
Suljo

06.08.2021 00:28

Batalite tu dvojicu balija, sta ce vam oni u Srbiji ...????????

Mika

06.08.2021 09:18

Pojedini ih u svojim komentarima daju podršku pošto kritikuju izjave našeg pevača. Mudžahedini koji mrze Srbe i pevaju protiv njih. Po meni su budale koji su otišli na njihov koncert. Trebalo je sve da ih biju da bi dobili pamet.