VOLEO BIH DA BUDEM U ZATVORU BAREM JEDNOM GODIŠNJE: Boban Rajović mladost proveo iza rešetaka!

Autor:

Zabava

05.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko nije robijao, ne zna šta je život. To je veliko iskustvo. Opet bih uradio sve isto. Ne stidim se svoje prošlosti!

 

Republika

Foto: Dejan Milićević

Priznao je da se ne stidi boravka u zatvoru!

Poznati pevač Boban Rajović već godinama gradi imidž porodičnog čoveka, uzornog oca troje dece, a malo ko zna da je čak dva puta bio u zatvoru.

Greške koje je pevač pravio u mladosti su ga, kako tvrdi, naučile pameti, a dani provedeni iza rešetaka su, prema njegovim rečima, uticali na tok njegovog života.  

Boban: Tamo je kao na odmoru, otvorenog je tipa i možeš da izađeš kad god želiš 

- U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi završiš u zatvoru zbog prelaska kroz crveno svetlo, svađanja sa policajcem koji vas je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor o kojem vam pričam, bar jednom godišnje, pošto je tamo kao na odmoru, otvorenog je tipa i možeš da izađeš kad god želiš - ispričao je jednom prilikom Rajović. 
Pevač smatra boravak iza rešetaka dragocenim iskustvom i ne stidi se ničeg iz svoje prošlosti. 

 


- Zatvor me je dosta promenio, kada bi se sad vratio iz početka, opet bih sve uradio isto. Ko god nije bio u zatvoru, mislim da je propustio dosta toga u životu. Ne bih savetovao nikome, ali zatvor je veliko iskustvo u životu i ko god nije tamo proveo dan ne zna šta je to. U svakom slučaju nije nešto zbog čega se kajem u životu - zaključio je folker.  

 

Trudim se da ne varam ženu, ali mi se omakne!

 
 
Boban je sa suprugom Draganom u braku skoro tri decenije, te često javno ističe da ima harmoničan i skladan brak kome, po svemu sudeći, najviše doprinosi ona. Pevač je u ranijim intervjuima priznao da je zbog svoje slabosti prema lepšem polu često znao da bude i neveran. 
 - Ja moju ženu volim najviše na svetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti čitav svoj život, a što se tiče prevara, ja ću se svim silama truditi da odolim svemu tome, ali ne mogu da obećam.

Sva sreća, Rajovićevi naslednici se nisu ogledali na njega, već su lepo vaspitani i školovani mladi ljudi. Bobanov sin Andrija uspešan je fudbaler, dok su mu ćerke završile fakultete, Ivana političke nauke u Danskoj, a Anđela, koja je usput i teniski trener, biznis i administraciju u Americi.  
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading