(FOTO) STANIJA SA DEČKOM U FILMU ZA ODRASLE!

Autor:

Zabava

04.08.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je video provokativne fotke na njenom profile "Onlyfans", Dobrojevićku je kontaktirao produkcijski tim filmova za odrasle iz Mađarske zainteresovan za saradnju, pa starleti uputio bezobraznu ponudu!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dobila je bezobraznu ponudu!

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević od nedavno svoje seksi fotografije naplaćuje na popularnom sajtu za odrasle "Onlyfans" na kom je otvorila profil. Kako saznajemo, ubzo je dobila i ponudu da snimi porno film!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Još ništa nije dogovoreno!

Naime, starletu je kontaktirao produkcijski tim iz Mađarske koji širom regiona radi dugi niz godina ovaj posao, pa su spremni da plate 8.000 evra za 20 minuta materijala, a želja im je bila da Stanija i njen dečko Marko Marković zajedno "glume". 

Stanija: Laskaju mi ovakve ponude, ali više volim kad sam sama svoj gazda 

-Stanija je skoro otvorila profil na sajtu "Onlyfans", pa je od starta veliko interesovanje za njene video klipove. Neke od fotografija koje je okačila su vrlo eksplicitne, te su popularne i van granica Srbije. Tako je jedan muškarac Dobrojevićki pisao na Instagramu i u dužoj poruci je objasnio da nije u pitanju prevara, već iza njega stoji ozbiljna produkcija kuća koja bi volela sa njom da započne saradnju - priča za Srpski telegraf izvor blizak starleti i nastavlja: 

 

 

- Stanija im je objasnila da joj ponuda i te kako laska, ali da ne može da je prihvati iz više razloga, a jedan je svakako taj što ne želi da je porodica vidi u takvim izdanjima, pa je zbog toga i pokrenula svoj profil na sajtu koji je zatvorenog i sigurnijeg tipa. Producent je rekao da će snimak biti visokobudžetan i da će svi sajtovi koji žele da ga kače morati da zaključaju kako bi samo premijum korisnicima bio dostupan. Vodili su prijatan razgovor, ali još uvek nema konkretnog dogovora. 
Pozvali smo Staniju kako bismo čuli njen komentar, a ona nam je potvrdila da ponude pljušte sa svih strana. 

Mađari spremni da im plate 8.000 evra!  

- Tačno je da mi svašta stiže od ponuda, ali ja ipak ne bih da snimam takve filmove. Ovo što radim za sajt "Onlyfans" mi se dopada jer sama mogu da snimam i fotografišem sebe kako hoću, a da opet ne bude previše. Interesovanje za moj profil je veliko, te nameravam da razvijam ovaj biznis pored mnogo drugih koje imam sa strane. Svakako da ovakve ponude laskaju, ali više volim kad sam svoj gazda! Marko deli moje mišljenje tako da smo saglasni - poručila je Stanija kroz smeh za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading