(PAPARACO VIDEO) SESTRIČINA NATAŠE BEKVALAC KAKVU NISTE VIDELI: Zoi uhvaćena u zanimljivom društvu, evo šta je radila u centru Beograda!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

04.08.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoi Bekvalac uhvaćena je u zanimljivom društvu, a mi smo zabeležili i kakve je poruke poslala.

Republika

Foto: Republika.rs

Sestričina Nataše Bekvalac uhvaćena

 

Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatila je pevačicu Zoi Bekvalac u potpuno opuštenom izdanju usred centra prestonice. 

Popularna pevačica sve vreme je kuckala poruke i odgovarala na iste, a potom joj se pridružilo i zanimljivo društvu. Naime, Zoi je sve vreme čekala drugaricu Cvetu Žarković među mlađom publikom pozznatija kao Super Cveta.

Republika

Foto: Republika.rs

Zoi kucka poruke

 

Njih dve su sedele i kafenisale, a mi smo zabeležili kako je izgledao njihov susret. Delovalo je da ima ozbiljne teme za razgovor, ali je Zoi poznata kao neko ko ima vrlo flegmatičan pristup svemu što radi, tako da za nju to nije bio neki stresan momenat.

Ono što je naša paparaco kamera zabeležila jeste da se Zoi sve vreme smeškala dok je kucala poruke na telefonu, a zagonetni osmeh krila je bujnom kosom.

 

Sestričina Nataše Bekvalac nedavno je izbacila pesmu, a kako je Super Cveta poznata kao gradska devojkak sa dosta veza, moguće da je ovo bio sastanak vezan za neki novi projekat koji Zoi sprema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading