NAKON ŠTO SE BRENA POMIRILA SA SNAJKOM, KRENULI PROBLEMI: Pevačica ih prati u stopu, NE DOZVOLJAVA SINU DA BUDE NASAMO SA SANDROM?

Autor: Republika

Zabava

02.08.2021

09:27

Nakon pomirenja svekrve i snajke krenuli problemi!

prinstcreen/Happy TV

Lepa Brena prati u stopu sina i snajku!

 

Lepa Brena se pomirila sa snajkom Sandrom Miljaković! Nakon vesti o raskidu Viktor Živojinović i Sandra Miljaković potvrdili su da je njihova ljubav jača od svega, pa uprkos zluradim komentarima, uživaju na zajedničkom odmoru u Crnoj Gori. Međutim, jedini problem predstavlja im Lepa Brena, koja se ne odvaja od njih.

– Nedavno su Viktor i Sandra boravili u Dubaiu s društvom, a posle svega par dana im se pridružila i Brena. I dok su mnogi komentarisali kako njoj nije mesto među klincima i žurkama na jahti, Brena se nije obazirala. Njoj očigledno prija mlado društvo ili, pak, ne želi mnogo da se odvaja od sina, pa njega i snajku prati u stopu. Viktor je u Crnu Goru otišao ranije, a Sandra mu se u jednom momentu pridružila kada su joj poslovne obaveze to dozvolile.

Lepa Brena se pomirila sa snajkom Sandrom Miljaković!

Međutim, čim je ona došla, stigla je i Brena. One se lepo slažu i imaju dobar odnos, ali Sandri smeta što nijedan odmor ne može da bude nasamo sa svojim dečkom – kaže dobro obavešten izvor za Svet.

Komentari (0)

Loading