(FOTO, VIDEO) BRUTALAN DETALJ IZ BRENINE POZNATE PESME KOJI JE RAZJARIO JAVNOST: Pokušavaju od Srba da naprave krvoloke, OVO JE SVIMA PROMAKLO!

Autor: Republika

Zabava

29.07.2021

13:33

Spot Lepe Brene za pesmu "Ja pripadam uvek tebi" koji je snimljen pri tri decenije, tek sada je šokirao javnost kada je primećeno da zapravo jedan od negativnih aktera koji juri pevačicu nosi prsten sa oznakama "4S", predstavlja Srbe u lošem svetlu

prinstcreen/Happy TV
Lepa Brena

Posle tri decenije isplivao brutalan detalj iz Brenine poznate numere "Ja pripadam uvek tebi" koji je iznenadio celokupnu srpsku javnost.

Naime, skroz celu pesmu Lepu Brenu juri muška osoba sa prstenom SSSS koje obeležavaju "Samo sloga Srbina spasava", a ona beži od njega, što je protumačeno na jako gnusan način, da je ona zapravo jadna, da glumi žrtvu, a osoba koja ima obeležja Srbina je juri i uhodi.

Mnogi su nakon ove scene bili zapanjeni, te su komentarisali kako se od Srba pokušavaju napraviti krvoloci pa se postavlja pitanje zašto je Brena koju je volela cela bivša Juga obeležila jednu naciju na ovakav način.

Sporan detalj iz spota koji je izazvao gnev nacije, možete pogledati ovde:Ceo spot pogledajte detaljnjije ispod:

Komentari (1)

Loading
Duksi

29.07.2021 18:40

A mi je primili kao da nam je rod rodjeni. A u Sarajevu nema ni Srba ni Hrvata.