AMAR GILE ODLEPIO ZA MILICOM TODOROVIĆ: Nova romansa na pomolu, JAŠARSPAHIĆ OTKRIO PAKLENI PLAN KAKO ĆE PEVAČICA BITI NJEGOVA!

Autor:

Zabava

29.07.2021

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amar Gile odlepio za pevačicom!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/amargileofficial
Amar Gile

Pobednik "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić otkrio je da je oduševljen koleginicom Milicom Todorović i da bi voleo da mu bude devojka, piše Informer.

- Milica Todorović je mnogo lepa žena. Ne bih se bunio da mi bude devojka, sviđa mi se i kako izgleda i kako se ponaša - kaže pevač.

On je dodao i da bi sa Todorovićevom voleo da ostvari i poslovnu saradnju te smatra da mu je to idealna prilika da je osvoji:

- Imam uspešne duete, ali bih voleo da uradim sledeći sa Milicom. Bio bi to pun pogodak da se naši glasovi ukrste. Siguran sam da bi to bio hit, a pokušao bih tada i da je osvojim. Mada mislim da nisam njen tip muškarca, ali nadu ne gubim - rekao je Gile.

Inače, Milicina poslednja veza bila je sa glumcem Petrom Strugarom. On je nakon raskida sa pevačicom uplovio u romansku sa izvesnom Oljom i nedavno je dobio drugog sina.

- Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - rekao je tada Petar Strugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading