(FOTO) BAJI MALOM KNINDŽI ZAPALILI KUĆU: Ćerka pevača pokazala kako izgleda očev dom koji je SPALJEN DO TEMELJA!

Autor:

Zabava

29.07.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je u ratu ostao bez porodičnog doma, a njegova ćerka je sada objavila potresne fotografije iz očevog rodnog kraja.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Baja Mali Knindža

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, rodom je iz Gubina, pod Dinarama, a njegova ćerka, Smiljana Pajčin, ponosno je podelila na svojim društvenim mrežama kuću i mesto gde je odrastao njen otac.

Naime, Smiljana je posetila rodno mesto svoga oca, a na svom Instagram profilu podelila je i njegovu rodnu kuću, pa se potrudila da je što približnije dočara.

- Kuća mog ćaće - napisala je ona u opisu fotografija i snimaka koje je podelila, a njeni pratioci su oduševljeno tražili da objavi još neku fotografiju.

 

 

 

 

Ono što je svima privuklo pažnju jeste činjenica da je kuća u potpunosti izgorela, a neki delovi su i srušeni. Baja Mali Knindža nikada nije krio da mu rodno mesto veoma nedostaje, kao i kuća u kojoj je odrastao, te je jednom prilikom za medije rekao da mu je u ratu kuća srušena i zapaljena, a članovi familije izgubili svoje živote. Brat mu je bio u logoru, a otac u ratu, te da su sve to razlozi njegovih pesama, koje mnogi osuđuju kao neprikladne.

On je izbegao u Srbiju gde i danas živi sa supurgom Dijanom i šestoro dece.

 

BONUS VIDEO:

"ĆALETOV SIN" snimio pesmu: Nikola otkrio da stiže ZLATNA PANAMERA!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading