SVE SE ZAVRŠAVA TRESKANJEM VRATIMA: Nataša Aksentijević progovorila o teškoj porodičnoj situaciji, NISAM EMOTIVNO VEZANA ZA TO PREZIME!

Autor:

Zabava

29.07.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Aksentijević nije birala reči da objasni situaciju koja ju je zadesila!

RepublikaFoto: google.rs/printscreen
Nataša Aksentijević

Voditeljka Nataša Aksentijević progovorila je o odnosima sa najbližim članovima porodice, i otkrila da uopšte nisu dobri.

Voditeljka je o problemima sa roditeljima progovorila jednom prilikom kada ju je jedna koleginca oslovila devojkačkim prezimenom Miljuš kada ju je Nataša i prekinula.

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću - bila je oštra tada Nataša u emisiji "Grand magazin".

Ona je sada navela da od svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka za Story.

Na pitanje kakavi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Sa druge strane voditeljka je duže od decenije u srećnom braku, a pored zanemarljivih kritika, suprugu neretko upućuje reči hvale.

- Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak - napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

29.07.2021 08:03

Kakva glupost, pa zasto ne pogleda sebe, koliko je pomagala roditeljima, kako se ponasala prema njima, koliko su se oni mogli osloniti na nju. Zar joj nije dovoljno sto su je odigli zdravu, iskolovali pa da sama bude sposobna da zaradjuje. Malo samokritike nije odvise.