ERA NA NASTUPU ZARADIO 11.000 EVRA: Pevač otkrio ŠTA je prvo sebi kupio!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.07.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ume da potroši novac, to je sigurno!

RepublikaFoto: instagram.com/andrijaera
Zaradio je 11.000 evra na jednom nastupu!

Era Ojdanić je na estradnom nebu već decenijama i pevao je u raznim uslovima i radio razne poslove, pa je prokomentarisao mlađe kolege koje odbijaju "tezge" i "glume zvezde", ali i progovorio o najvećem bakšišu koji je dobio.

On je objasnio kako je baš zbog njegovog pristupačnog, čovečnog stava dobijao velike napojnice na tezgama.

- Ja sam čovek iz naroda. Ja volim da budem tamo gde je moj narod. Nisu mi jasni oni koji govore da neće da pevaju pod šatrom i glume zvezde. Oni samo maštaju da budu zvezde, i neće da rade. Vera Matović i ja važimo za kralja i kraljicu muzike i zato imamo najviše bakšiša- rekao je Era u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji. 

- Ja čim kažem 'Dobro veče, dobri moj narode' meni trče ljudi da sa po hiljadu dinara da mi daju bakšiš. To je neverovatno, kao da sam neki magnet za bakšiš- dodao je folker i otkrio koja je bila najveća količina novca koju su dobili. 

RepublikaFoto: Printscreen
Tvrdi da je mnogim kolegama on postavio cilj!

- Bakšiš koji se zaradi, to se deli na ravne časti. Sve što se zaradi od bakšiša, deli se na ravne časti. Negde '75. godine, kada je izašla pesma 'Oženjen sam, kao momak živim', na jednoj svadbi tri dana i tri noći smo radili i zaradili smo 110.000 maraka! Tada smo otišli svi i kupili po novog 'stojadina'.

Dodao je i da je od jedne turneje mogao i skroman stan da se kupi, te da sada zarađuje koliko mu treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Veljko

28.07.2021 21:46

A sada da plati porez 20% ili kaznu za nepijavljivanje i neplaćanje poreza.