(FOTO) SRAM TE BILO! Bivša zadrugarka očitala lekciju Sanji Marinković zbog ismejavanja GOJAZNIH LJUDI, ove reči će je ZABOLETI!

Autor:

Zabava

28.07.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku, Ljuba Pantović javno se obratila Sanji i uputila joj žestoke reči.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, E-Stock
Ljuba se oglasila o Sanji

Bivša zadrugarka i fitnes instruktorka Ljuba Pantović u jeku skandala zbog izjave i poteza voditeljke Pinka Sanje Marinković i ismejavanja kurpulentnije devojke na plaži, se oglasila i svima poručila jasnu poruku.

Ljuba je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a ovaj put se vidno iznervirala zbog voditeljkinog komentarisanja. Pantovićeva je na Instagram profilu okačila stori na kom je objavila status, kojim se obratila voditeljki, ali i svim pratiocima kada je u pitanju višak ili manjak kilograma. 

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic
Ljuba Pantović

Ljuba je poznata kao neko ko ne osuđuje ljude, niti zadire u njihov fizički izgled, ali joj je zasmetalo što je Sanja ovaj put prevazišla sve granice i sramnim potezom dodatno razočarala pratioce. Na društvenoj mreži Tviter se i dalje komentariše ovaj neverovatan potez voditeljke, a evo šta na sve to kaže Ljuba.

- Čemu potreba da se slikaju i ismevaju nepoznate osobe? Mršav možeš biti iz istih razloga kao što možeš imati višak kilaže (bolest, nemanje novca za ,,kvalitetnije", loše okruženje, nesreća, vođenje ili nevođenje računa zbog nečega)... Sreća ne zavisi od broja na vagi, to zapamtite komentatori! A od nagona za komentarisanjem zavisi sreća, jer glupi i iskompleksirani nikad neće biti srećni! Sram te bilo! - napisala je Ljuba.

Foto: instagram.com
Ljubina izjava o Sanji

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading