DEFINITIVNO PUKLA TIKVA IZMEĐU JOVANE I SRĐANA: Čuveni dvojac prekinuo prijateljstvo, PREDOJEVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O VODITELJKI!

Autor:

Zabava

28.07.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla tikva između kumova, sada definitivno!

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan i Jovana

Voditelj Srđan Predojević proslavio je svoj jubilarni 50. rođendan. On je sada otkrio da li mu je isti čestitala koleginica i kuma Jovana Joksimović, sa kojom je godinama vodio "Jutarnji program" a bili su i venčani kumovi.

- Jovana mi nije čestitala rođendan. Oko ponoći standardno počele su da stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele - rekao je Predojević i otkrio kako je proslavio rođendan:

- Slavili smo jedan sat, taman koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu. Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte, koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno.. Šalu na stranu ali klasične proslave za prijatelje nije bilo, na prvom mestu zbog kovid mera, kojih se porodično svi pridržavamo, a tu je i odgovornost prema drugima. Zašto nekoga obavezati da u doba korone bude okružen ljudima i stvarati mu osećaj nelagodnosti. Izričito sam supruzi i deci zabranio da mi prave žurku iznenađenja, tako da je taj dan protekao kao svaki drugi - rekao je Srđan Predojević za "Story".

Podsećanja radi, njih dvoje su se profesionalno, a sada shvatamo i privatno, rastali kada su otišli sa TV "Prva. Jovana je otiškla da zajedno sa suprugom Željkom radi na "K1", Srđan mesecima nije imao posao a onda ga je Željko Mitrović pozvao u ružičasto jato.

 

BONUS VIDEO: 

JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA: Zbog posla sam otaljavala dete

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading