(FOTO) ŠTA JE SA MOZGOM?! Snežana Borjan ŽESTOKO odbrusila Sanji Marinković: To ne priliči ni DEVOJČICAMA, a ne odrasloj ženi!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.07.2021

21:57

Šta je sa etikom? Šta je sa moralom?

printscreen/instagram.com/snezanafi
Isprozivala je Sanju Marinković!

Sanja Marinković nedavno je razbesnela javnost kada je na svom Instagramu objavila snimak u kom se vide dve kurpuletnije žene, i u opisu snimka acenat stavila na kilažu javnosti nepoznatih žena.

Tviter se usijao od negativnih komentara na voditeljkin račun, potom im se pridružila i starleta Tamara Đurić, a sada je Sanju žestoko isprozivala i Snežana Borjan.

- Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji 'Magazin in' i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga!- započela je oštro, pa nastavila:

printscreen

- Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom?!- napisala je Snežana na svom storiju.

Komentari (0)

Loading